Praktisk info

Praktisk info

16042

Husk venligst sundhedskortet

Femø Lægeklinik har åben konsultation. Du møder blot op i åbningstiden, og kort efter er det din tur. Hver konsultation varer ca. et kvarter.
Hvis du skal have udført en længerevarende undersøgelse, behandling, udfærdiget attest mm. aftales det i telefontiden og sker efter den almindelige åbningstid.
Hvis du har forskellige sygdomme/symptomer at tale om, bedes du komme flere gange. Det giver et bedre udbytte og forkorter ventetiden for de andre patienter.

Sygebesøg aftales i telefontiden. Telefonkonsultation og receptfornyelse i samme tidsrum. Anmodning om elektronisk receptfornyelse skal være klinikken i hænde inden kl. 08 mandag, onsdag og torsdag (og fredag hvis vagt), hvis recepten skal indløses samme dag.
Benyt venligst fastnetnummeret 5471 5005 og IKKE mobilnummeret, som er reserveret akutte henvendelser samt tidspunkter, hvor jeg ikke befinder mig i klinikken. SMS besvares ikke.

E-konsultation er beregnet til korte spørgsmål af ikke-hastende karakter. Svartiden kan derfor være op til tre hverdage.

Femø Lægeklinik bygger sammen med Fejø Lægecenter på et udvidet familielægekoncept, dvs. at du døgnet rundt kan komme i kontakt med mig eller Fejølægen ved akut opstået sygdom.

13663

Femø lægebåd på vej til sygebesøg på Fejø

Femølægen og Fejølægen har indgået aftale om at vikariere for hinanden under kurser og ferier. Vi skiftes også til at passe hinandens patienter i weekender.

Fejølægen er, ligesom Femølægen, alment praktiserende læge og arbejder på Fejø Lægecenter. Tlf. 5471 3125.

Vi er ikke afhængige af færger, men har hver vores egen lægebåd.

Region Sjælland har desuden oprettet et 112-akuthjælperhold, der består af frivillige Femøboere, der alle har gennemgået et udvidet førstehjælpskursus i bl.a. hjertemassage, brug af hjertestarter og iltapparat. Holdet opdateres hvert år. Akuthjælperne alarmeres på 1-1-2.

Nyttige links

Sundhed.dk

Frit Sygehusvalg

Sundhedsstyrelsens Venteinfo